Pasji vrtec

Pripeljite vašega psa v pasji vrtec in odidite v službo brez skrbi.


mladički v družbi

Poskrbimo, da bo imel vaš pes uravnotežen dan med igro in počitkom.

Vrtec za pse je odprt vsak delovni dan od 6.30 do 19.00h, vikendi in prazniki pa od 7.30 do 19.00h. V tem času lahko pripeljete svoje pse k nam samo za nekaj ur ali jih pustite pri nas ves dan. Na voljo so vam različne možnosti. Varstvo izven delovnega časa je mogoče le po dogovoru.

Na našem velikem igrišču bo vaš pes lahko sprostil svojo energijo in se družil z drugimi psi. Vsi psi imajo ves čas prost izhod iz hišk in se lahko prosto gibajo v ograjenem prostoru. Vsak pes ima možnost počitka v naših brunaricah, kjer je veliko udobnih blazin, lahko pa počiva pod nadstreškom. To je še posebno pomembno ob deževnih dneh.

Med dnevnim varstvom naši skrbniki skrbijo, da je za pse kar se da dobro poskrbljeno in da jim ni dolgčas. Zaposleni imajo izkušnje z uporabo različnih tehnik in pripomočkov za različne vaje in dogodivščine na našem igrišču. Naš cilj so zadovoljni psi in njihovi lastniki.

Lastniki imate možnost prinesti svojo hrano, s katero bomo brez doplačila nahranili vašega psa. Lahko pa se odločite tudi za našo hrano, skladno s cenikom. V poletnih mesecih so psom na voljo bazeni, kjer se lahko ohladijo. Pozimi pa so psom na voljo ogrevani prostori.

 

VEČ SLIK IN FILMOV O TEM KAJ SE DOGAJA V PASJEM VRTCU SI LAHKO OGLEDATE NA NAŠI FACEBOOK STRANI: FB PASJI VRTEC LJUBLJANA

 

 

 

Kje se nahajamo?

Pasji vrtec in hotel Ljubljana, Brnčičeva ulica 35-39, 1000 Ljubljana