Pasji hotel

Uživajte na počitnicah in pustite psa varno v naši družbi.


Zaslužen počitek po aktivnem dnevu :)

Za vašega psa poskrbimo tudi ob vaši daljši odsotnosti. Naša ekipa bo poskrbela, da bo vaš pes imel tako lepe počitnice kot vi!

Ob vaši daljši odsotnosti vam pasji hotel omogoča, da je za psa primerno poskrbljeno. Psi so 24 ur pod stalnim nadzorstvom. Da jim ni preveč dolgčas, so razdeljeni v skupine glede na temperament, starost in velikost. Pse, ki ne marajo družbe drugih psov, namestimo v »manjše« brunarice, kjer jim je na voljo zasebna uta z nadstreškom in prostor za gibanje. Upoštevamo pravilo, da psov, ki so pri nas že bili, ne ločujemo iz ustaljenih skupin. Obdržimo jih skupaj z ostalimi psi, ki so jih že vajeni iz vrtca. Za sprejem načeloma ni potrebna predhodna najava, je pa zaželena.

Na našem 12.000 m2 velikem posestvu, razdeljenem na več različnih prostorov in igrišč, lahko vaš pes vedno najde dovolj zabave. Čez dan uživajo v dnevnih aktivnostih, se igrajo na velikem poligonu z igrali in se zabavajo, kakor jim to ustreza. Za pse ves čas skrbi osebje z ustrezno licenco, ki jim zagotavlja dovolj gibanja in ostale želene aktivnosti. Ob koncu dneva, ko se psi utrudijo, prenočujejo v brunaricah, kjer imajo ves čas prost izhod v ograjen atrij za primer, da bi morali tudi ponoči zadovoljiti svoje fiziološke potrebe.


Tudi v pasjem hotelu za prehrano vašega psa lahko poskrbimo mi, skladno s cenikom. Lastniki imate možnost prinesti svojo hrano, s katero bomo brez doplačila nahranili vašega psa. 

Ker so temperature glede na letni čas različne, se trudimo, da bi bilo vašim kužkom ves čes čimbolj prijetno. Temu namenjeno imamo poleti manjši bazene, pozimi pa so psi v brunarici ob toplem kaminu.

 

 VEČ SLIK IN FILMOV O TEM KAJ SE DOGAJA V PASJEM VRTCU SI LAHKO OGLEDATE NA NAŠI FACEBOOK STRANI: FB PASJI VRTEC LJUBLJANA

 

 

Kje se nahajamo?

Pasji vrtec in hotel Ljubljana, Brnčičeva ulica 35-39, 1000 Ljubljana