• Domov
  • tečaj šolanja psov - jesen 2023

Jesenski tečaj šolanja psov 2023

Tečaj šolanja psov (začetni/nadaljevalni)

 

 

Vljudno vabljeni v jesenski tečaj šolanja psov v Pasjem vrtcu Ljubljana na Brnčičevi 39x v Črnučah.

 

Vzgojen pes

Večina pomisli na šolanje psa, ko dobi mladiča in kaj kmalu ugotovi, da psa vse drugo bolj zanima kot lastnik. Kar naenkrat ne sliši več dobro, vleče na povodcu, laja, in če je sam doma, besno protestira z grizenjem stvari ter laja in s tem moti sosede.

Da bi bilo vseh naštetih težav čim manj, se nam pridružite na jesenskem tečaju šolanja psov, ki je namenjen tako mladim kot starejšim psom, ki že kaj znajo.

 

KDAJ 

Prvič bi se dobili / sestali v četrtek, 7. septembra 2023  ob 17. uri. Na tem uvodnem srečanju vam bomo predstavili način in potek dela, praktično pokazali, kaj so se psi, ki so bili pri nas na šolanju naučili, se razdelili v grupe in spoznali inštruktorje.

 

Tečaji bodo potekali 2 x tedensko, ob torkih in četrtkih s pričetkom predvidoma ob 17.00 oziroma 18.00. Trajali bodo vsakič 1 šolsko uro, 15 srečanj. Končali bomo konec oktobra, ko se zamenja ura in je tema.

 

Vpišete se lahko osebno na zgoraj navedenemu naslovu ali pa se prijavite po elektronski pošti na info@pasjivrtec.si oziroma po telefonu na št. 040 642 992. V elektronskem sporočilu napišite vaše kontaktne podatke (ime in telefon), ime psa, njegovo starost in spol ter kateri tečaj želite obiskovati (začetni / nadaljevalni).

 

KJE

Tečaji bodo potekali v Pasjem vrtcu Ljubljana, v velikem ograjenem prostoru z nadstreškom in bazenom, kjer se lahko psi ohladijo. Tečajnikom je prav tako zagotovljeno parkirišče.

 

KAJ

se bomo naučili:

- hoje na povodcu, brez vlečenja

- odpoklic psa, kljub motečim dejavnikom (drugi psi, hrana, igrače...)

- socializacije (izguba strahu pred drugimi psi in ljudmi)

- čakanja na prostoru, čeprav vas ne bo zraven

- da ne poje vsega, kar najde na tleh

- lepega obnašanja na sprehodih (da ne boste vedno potrebovali vrvice, ko ga boste peljali ven)

Dodatno – PREMAGOVANJE OVIR – da učenje poslušnosti ne bo preveč dolgočasno, bomo pse učili zabavnega premagovanja različnih ovir (tunel, lestev, gugalnica, usmerjanje na daljavo, hoje mimo posod s hrano itd…).

KAKO

Samo šolanje poteka sproščeno, saj imamo med uro odmore, ko se lahko s psi poigrate in jih spustite tekati v ograjene poligonu

 

 CENA

- tečaj z  zaključnim izpitom in vključenim varstvom (vrtec) na dan tečaja - 170 €  

Vsi novi psi vabljeni na brezplačni spoznavni dan v pasji vrtec. Vabimo vas, da si ogledate slike in filme na naši FB  in Instagram strani. 

ostale informacije na tel. 040 642 992

Kje se nahajamo?

Pasji vrtec in hotel Ljubljana, Brnčičeva ulica 35-39, 1000 Ljubljana