Šolanje

Želim, da me moj pes uboga!

Ponujamo vam različne tečaje šolanja vašega psa. Verjamemo, da boste pravega zase našli tudi vi. 


 

  1. Mala šola je namenjena vsem psom (in predvsem vodnikom), ki se šele spoznavajo s poslušnostjo. Tečaj bo voden na zabaven način brez pretiranih pričakovanj. Pokazali vam bomo osnove in se predvsem zabavali.

  2. Začetni tečaj poslušnosti je namenjen tistim, ki želijo svojega psa naučiti osnovnih ukazov (poleg, sedi, prostor, grupa, odpoklic). Tu bo že več poudarka na tem, da nas mora pes ubogati saj določene vaje zahtevajo, da je pes brez vrvice in da sledi našim ukazom.

  3. Nadaljevalni tečaj poslušnosti je namenjen psom z določenim predznanjem saj bomo večinoma časa izvajali vaje brez povodca, kar bo za nekatere pravi iziv.

  4. Izpopoljnjevalni tečaj je za vse ki ste zaključili nadaljevalni tečaj in ste izrazili željo po druženju in izpopolnjevanju (že tako pridnih) psov ... dodali bi še nekaj novosti (aport, naprej, stoj, usmerjanje na daljavo ...) - tečaj bomo organizirali če se bo zbralo zadostno število interesentov.

  5. Agility je namenjen zabavi psov in njihovim lastnikom. Na tečaju vam bomo pokazali kako psa naučiti pravilno izvajati posamezne vaje. Tisti bodo hoteli kaj več in bodo želeli nadaljevati s treningi se bodo z inštruktorjem dogovoril za individalne ure (max. 3 hkrati).
  6. Rally obedience – je namenjen tistim, ki imajo že določeno predznanje poslušnosti in želijo nadaljevati z bolj razgibanimi vajami, ki naredijo poslušnost veliko bolj zabavno. Rally obedience je kinološka disciplina, sestavljena iz 4. težavnostnih razredov in 72 različnih vaj, mi bomo spoznali izbor vaj iz začetnih razredov. 
  7. Individualno šolanje (odprava agresivnosti, nezaželjeno lajanje, odpokic...).

 

Aktualno!

LAVINSKI TEČAJ

AGILITY

SPOMLADANSKI TEČAJI 2019

VEČ SLIK IN FILMOV O TEM KAJ SE DOGAJA V PASJEM VRTCU SI LAHKO OGLEDATE NA NAŠI FACEBOOK STRANI: FB PASJI VRTEC LJUBLJANA

 

 

 

Kje se nahajamo?

Pasji Vrtec Ljubljana, Brnčičeva ulica 35-39, 1000 Ljubljana