• Domov
  • spomladanski tečaji 2023

SPOMLADANSKI TEČAJI ŠOLANJA PSOV 2023

Vabljeni v spomladanske tečaje šolanja psov Pasjega vrtca Ljubljana.

 

 

Vljudno vabljeni na spomladanski tečaj šolanja psov v Pasjem vrtcu Ljubljana na Brnčičevi 39x v Črnučah.

 

Vzgojen pes

Večina pomisli na šolanje psa, ko dobi mladiča in ugotovi, da psa vse bolj zanima kot lastnik. Kar naenkrat ne sliši dobro, vleče na povodcu in če je sam doma, besno protestira z grizenjem stvari in lajanjem, s čimer moti sosede.

Da bi bilo naštetih težav čim manj, se nam pridružite na spomladanskem tečaju šolanja psov, ki je namenjen mladim psom in pa tudi starejšim psom, ki nekaj že znajo.

 

KDAJ 

Prvič bi se sestali v četrtek, 2. marca 2023,  ob 17.00. Na uvodnem srečanju vam bomo predstavili način in potek dela, praktično pokazali, kaj so se psi, ki so bili pri nas na šolanju naučili, se razdelili v skupine in spoznali inštruktorje.

 

Tečaji bodo potekali 2 x tedensko, ob torkih in četrtkih, s pričetkom ob 17.00 oziroma 18.00. Trajali bodo vsakič 1 šolsko uro in potekali najmanj dva meseca (min 10 tednov – 20 ur). V primeru izrazito slabega vremena bo ura tečaja odpadla in se izvedla v naslednjem terminu, kar pomeni, da se lahko trajanje tečajev podaljša za kakšen teden ali dva (običajno tečaj zaključimo pred začetkom vročine v prvi polovici junija).

 

Vpišete se lahko osebno, na zgoraj navedenemu naslovu, ali pa se prijavite po elektronski pošti na info@pasjivrtec.si oziroma po telefonu na št. 040 642 992. V elektronskem sporočilu napišite vaše kontaktne podatke (ime in telefon), ime psa, njegovo starost in spol ter kateri tečaj želite obiskovati (začetni / nadaljevalni).

 

KJE

Tečaji bodo potekali v Pasjem vrtcu Ljubljana, v velikem ograjenem prostoru z nadstreškom in bazenom, kjer se bodo psi lahko ohladili. Tečajnikom bo prav tako zagotovljeno parkirišče.

 

KAJ

se bomo naučili:

-          hoje na povodcu, brez vlečenja

-          odpoklic psa, kljub motečim dejavnikom (drugi psi, hrana, igrače...)

-          socializacije (izguba strahu pred drugimi psi in ljudmi)

-          čakanja na prostoru, čeprav vas ne bo zraven

-          da ne poje vsega, kar najde na tleh

-          lepega obnašanja na sprehodih (da ne boste vedno potrebovali vrvice, ko ga boste peljali ven)

 

!!NOVO – PREMAGOVANJE OVIR!!

da učenje poslušnosti ne bo preveč dolgočasno, bomo pse učili zabavnega premagovanja različnih ovir (tunel, lestev, gugalnica, usmerjanje na daljavo, hoje mimo posod s hrano itd…).

 

KAKO

Samo šolanje poteka sproščeno, saj imamo med uro odmore, ko se lahko s psi poigrate in jih spustite v bazen.

 

 CENA

-          začetni in nadaljevalni tečaj s končnim preizkusom 200 €

-          tečaj z  zaključnim izpitom in vključenim varstvom (vrtec) na dan tečaja -250 € - najmanj 20 obiskov (priporočamo, da pes porabi odvečno energijo in ga bo delo bolj zanimalo, kot igra z drugimi psi)

 

Vsi novi psi vabljeni na brezplačni spoznavni dan v pasji vrtec. Vabimo vas, da si ogledate slike in filme na naši FB  in Instagram strani. 

 

ostale informacije na tel. 040 642 992

 

 

+ slike psov

Sedi

Prostor

Tunel 

Deska

Igra

 

Kje se nahajamo?

Pasji vrtec in hotel Ljubljana, Brnčičeva ulica 35-39, 1000 Ljubljana