• Domov
  • spomladanski tečaj šolanja psov 2021

SPOMLADANSKI TEČAJ ŠOLANJA PSOV MAREC 2021

Vabljeni v spomladanski tečaj šolanja psov Pasjega vrtca Ljubljana.

 

Vpis poteka osebno v naših prostorih vsak dan med delovnim časom vrtca (od 7.00 do 19.00) ali elektronsko prek info@pasjivrtec.si. Vesli bomo vašega klica na 040 642 992.

V prijavi navedite vaše kontaktne podatke (ime priimek, mobilni telefon) in podatke o psu (ime pasma, starost, spol) in tečaj, ki bi ga želeli obiskovat (začetni/nadaljevalni).

 

Tečaj se bo pričel 8. marca 2021 in bodo trajali 10 tednov.

Tečajniki bodo razdeljeni tako, da bo delo s psi potekalo intenzivno in tekoče.

 

Urnik tečajev

 2 x tedensko, v ponedeljek in četrtek ob 17.00

 

KDAJ 

Začnemo v ponedeljek, 8. marca 2021. Tečaji (začetni / nadaljevalni)  bodo potekali 2 x tedensko, ob ponedeljkih in četrtkih, s pričetkom ob 17.00. Trajali bodo vsakič 1 šolsko uro najmanj 10 tednov. V primeru izrazito slabega vremena bo ura tečajev odpadla in se izvedla v naslednjem terminu, kar pomeni, da se lahko trajanje tečajev podaljša za kakšen teden ali dva. 

 

Vpišete se lahko osebno na zgoraj navedenemu naslovu ali pa se prijavite po elektronski pošti na info@pasjivrtec.si oziroma po telefonu na št. 040 642 992. V elektronskem sporočilu napišite vaše kontaktne podatke (ime in telefon), ime psa, njegovo starost in spol ter kateri tečaj želite obiskovati (začetni / nadaljevalni).

 

KJE

Tečaji bodo potekali v Pasjem vrtcu Ljubljana, v velikem ograjenem prostoru z nadstreškom in (kasneje) bazenom, kjer se lahko psi ohladijo. Tečajnikom je prav tako zagotovljeno parkirišče.

 

KAJ

se bomo naučili:

-          hoje na povodcu, brez vlečenja

-          odpoklic psa, kljub motečim dejavnikom (drugi psi, hrana, igrače...)

-          socializacije (izguba strahu pred drugimi psi in ljudmi)

-          čakanja na prostoru, čeprav vas ne bo zraven

-          da ne poje vsega, kar najde na tleh

-          lepega obnašanja na sprehodih (da ne boste vedno potrebovali vrvice, ko ga boste peljali ven)

KAKO

Samo šolanje poteka sproščeno, saj imamo med uro odmore, ko se lahko s psi poigrate in jih spustite, da prosto tekajo naokrog.

 

 CENA

-          začetni in nadaljevalni tečaj z zaključnim izpitom 150 €

-          tečaj z  zaključnim izpitom in vključenim varstvom (vrtec) na dan tečaja 250 € - najmanj 20 obiskov (priporočamo, da pes porabi odvečno energijo in ga bo delo bolj zanimalo, kot igra z drugimi psi)

Vsi novi psi vabljeni na brezplačni spoznavni dan v pasji vrtec. Vabimo vas, da si ogledate slike in filme na naši FB stani. 

Vse ostale informacije na tel. 040 642 992

Kje se nahajamo?

Pasji Vrtec Ljubljana, Brnčičeva ulica 35-39, 1000 Ljubljana