O nas

Ker verjamemo v to, kar počnemo in ker nobena ideja ni prevelika.


 

foto: Blaž Košak

Večina psov, ki živijo v mestih, nima dovolj sprehodov in gibanja. Pogosto poslušamo o psih, ki doma iz dolgčasa grizejo razne predmete in uničujejo stanovanja ali pa cele ure lajajo. Po navadi pes to počne, ker mu je dolgčas in protestira, ker je sam.

Pri nas v vrtcu bomo poskrbeli za to, da bo imel pes v času odsotnosti lastnika dovolj gibanja. Druga pomembna prednost vključitve vašega psa v naš vrtec je socializacija z drugimi psi in prostor za sproščanje njihove energije. Posledično to pomeni manj problemov s kosmatincem doma in več zadovoljnih psov in njihovih lastnikov.

Tudi vaše mnenje je pomembno in vaše posebne želje uresničljive.

Naši prostori se nahajajo na Brnčičevi cesti v Ljubljani, poleg poslovne stavbe Gorenje. Naša ideja je lastnikom psov ponuditi vse, kar potrebujejo njihovi štirinožni prijatelji. Center se razprostira na približno 12.000 m2, kjer vam nudimo poldnevno in dnevno varstvo psov, pasji hotel, skupinsko ali individualno izobraževanje, nasvete in še kaj. Prostor je ograjen in predeljen na več sektorjev. Nekaj ga je namenjenega za varstvo psov (vrtec in hotel), ostale površine so namenjene za izpustni prostor za pse (ki ga je možno najeti).


Psi so razdeljeni v skupine, ki bodo sestavljene glede na temperament, starost in velikost psa. Mladi psi sodijo skupaj, saj so polni energije in potrebujejo veliko gibanja in igre. Starejši psi so bolj umirjeni in želijo večinoma mir in počitek. Razdeljeni so tudi po velikosti, saj bi lahko veliki psi nevede poškodovali zelo majhne psičke. Za pse, ki niso vajeni družbe ali pa se nanjo šele navajajo, imamo na voljo manjše prostore 50 m2 do 300 m2, kjer bodo nameščeni ločeno ali skupaj z drugimi, s katerimi se razumejo.


Pri nas je kraj za zabavo, učenje in povezovanje z drugimi, tako za pse kot za lastnike psov. Pridite in se prepričajte!


Naša ekipa


Za pse in njihovo dobro počutje skrbi strokovno usposobljena ekipa.

 

Center in ekipo vodi Matevž Cankar, dolgoletni vodnik reševalnih psov, ki ima na tem področju že več kot 25 let izkušenj. Udeležil se je tudi več mednarodnih reševalnih akcij na kriznih območjih v Turčiji, Alžiriji in Indoneziji, kjer je s svojim psom pomagal pri iskanju preživelih. Več kot 30 let je tudi lastnik psov in inštruktor šol za pse, kjer predaja svoje znanje novim generacijam psov.

Vedno več lastnikov želi svojim psom nuditi nekaj več. Mi imamo ideje, kako in kje to izpeljati. Ponujamo vam prostor za aktivno preživljanje skupnega prostega časa v našem vrtcu ali obiskovanje igralnih uric. Prepričani smo, da lahko vsak lastnik najde nekaj zase in za svojega psa. Radi imamo izzive pri delu s psi, za katere lastniki pravijo, da so poizkusili že vse mogoče, a so še vedno brez uspeha. Takim bomo pomagali z največjim veseljem.


Strokovno usposobljenost vseh članov ekipe potrjujejo pridobljene licence za oskrbnika hišnih živali in dolgoletne izkušnje s šolanjem psov. Vsi smo tudi lastniki in ljubitelji psov.

 

 

 

 

 

 

VEČ SLIK IN FILMOV O TEM KAJ SE DOGAJA V PASJEM VRTCU SI LAHKO OGLEDATE NA NAŠI FACEBOOK

STRANI: FB PASJI VRTEC LJUBLJANA


Kje se nahajamo?

Pasji vrtec in hotel Ljubljana, Brnčičeva ulica 35-39, 1000 Ljubljana